Het schijnt erg moeilijk te zijn voor de Duitse regie om een evenwicht te vinden tussen zangeres Mika Newton en de prachtige zandtekeningen op de achtergrond, gemaakt door een voormalige winares van een Oekraïnse talentenjacht. Mika Newton’s jurk bevat vleugels van – u raadt het – een engel. Met haar vlasblonde haren en hemelse stem is ze net een echte engel. Het zandtekenen is zeker het meest originele wat we al gezien hebben tijdens deze repetities, en het zou best wel eens een stemmenwinner kunnen zijn. Elk jaar doen ze het toch, die Oekraïeners…
De Oekraïnse delegatie kwam niet geheel tevreden naar de persconferentie. Er waren enkele problemen met de cameraposities boven de zandtafel van Ksenia, de zandtekeningmaakster waardoor het beeld niet erg meer klopte vertelde ze. ‘De tekening zelf gaat over een klein meisje dat haar moeder verloor en andere mensen staan onverschillig tegenover haar en daarom komt een engel haar redden’ vertelt Ksenia. Mika gaf nog een acapella-versie van haar lied Angel met enkele stukjes in het Russisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws