Het vrolijke Čaroban, gezongen door Nina en gecomponeerd door Kristina Kovač komt zeer goed uit de startblokken. Met een sixties-achtergrond en drie goede achtergrondzangeressen wordt de act en het lied goed in de verf gezet. De eerste malen werd het lied zeer goed gezongen, maar nadien haalde ze de hoge inhalen niet meer. Waarschijnlijk omdat het een heel moeilijk lied is om te zingen. Gelukkig moet ze het tijdens de halve finale maar één keer zingen en kan ze zodoende dus haar stem voldoende sparen.

De Servische delegatie kwam goedgemutst toe op de persconferentie want ze vonden hun eerste repetitie zeer geslaagd. Ze genoot van het uitzicht dat ze had tijdens haar optreden. Ze zei ook dat ze wel had gehoopt om ooit haar land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, maar nooit had durven dromen dat dit werkelijkheid zou worden.Over het thema van het lied zei ze het volgende: ‘We willen het gevoel creëren van de late 1960’s met retro en veel kleuren’.

De volgende repetitie van Servië gaat door op donderdag 5 mei vanaf 14u. Servië won bij zijn debuut in 2007 al meteen het Eurovisie Songfestival en moest enkel in 2009 de finale nipt missen, verder haalt het land redelijk goede resultaten.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws