Na de verrassende halve finale van gisteren, mogen vandaag de halve finalisten uit de tweede halve finale gaan repeteren voor het echt. Vanavond is het de belangrijkste repetitie, want dan stemt er een jury mee die de helft van de punten zal bepalen, maar ook om 15u is er een repetitie, of de ‘dress rehearsal’; dat bekend dat ze heel de show al uitvoeren, maar nog niet voor een televisiepubliek. Het is dus heel belangrijk dat ze even goed zingen vanavond als morgenavond tijdens de grote liveshow.
15:00 – 17:00: Eerste generale repetitie (eerste halve finale)
21:00 – 23:00: Tweede generale repetitie (eerste halve finale), jurystemming
De punten van de jurystemming worden morgen bijgeteld bij de punten van de kijkers in de 19 deelnemende landen en Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In de loop van de avond krijgt u een sfeerverslag. De tijden zijn in zowel Belgische als Duitse tijd, er is geen tijdverschil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws