Da Da Dam blijft toch een knap staaltje werk. Een liedje dat blijft hangen en toch genoeg opvalt ondanks dat hij alleen op het podium staat. Zowel jonge tienermeisjes als volwassen vrouwen smelten voor zo’n jongen en dat zal menig huishouden doen stemen. Het lied is zeer goed gebracht. Alleen kon de kledij wel beter, maar de boodschap achter zijn outfit is wel mooi; het is namelijk gemaakt van gerecycleerd materiaal. Of we Finland terugzien in de finale, zal wel volledig van de avond zelf afhangen.
Tijdens de persconferentie vertelde Paradise Oskar dat het lied niet specifiek voor het Eurovisie Songfestival is geschreven, maar wel omdat hij zich bezorgd voelt over de toekomst van onze fauna en flora. Zijn doel tijdens dit festival is dat mensen van zijn muziek houden en dat ze er iets door voelen.’Zelfs wanneer ik maar 1 mens zou raken, dan zou ik al heel blij zijn’, vertelde hij.Tevens kwam gisteren zijn eerste album Sunday songs uit.
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws