Het blijft een protestsong waarvan de kwaliteit van de tekst zeer ruim bespreekbaar is. De eerste halve minuut vindt de kijker het leuk: hé, kijk, wat een rare kostuums hebben de groepsleden aan! Oh, kijk allemaal borden die ze vasthouden! Na die dertig seconden is het leuke weg en wordt het ongelooflijk irritant. Een zap- en/of toiletmoment. Enkele gekke televoters geven er wellicht hun geld aan, hopelijk zijn de juryleden verstandiger. De finale halen op zaterdag 14 mei blijkt dus een onmogelijke zaak, lijkt ons.

De band Homens Da Luta stelde zichzelf nogmaals voor op de persconferentie waarbij één lid Afrika voorstelde en de rest gezien mag worden als de revolutionairen. Op de vraag waarom ze deelnamen met dit lied antwoordden ze: ‘Niets is leuker dan lol te hebben in het leven,we willen Portugal een positief imago geven want nu is dit imago beschadigd door de economische crisis.’

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws