In de dagelijkse round up krijgt u het randnieuwe dat we vandaag hebben kunnen vernemen en krijgt u ook nog eens een overzicht van de afgelopen repetitie- en persconferentiedag.

Düsseldorf 2011 Live: Onzekere Turkse leadzanger.
Düsseldorf 2011 Live: Naar de sixties met Servië.
Düsseldorf 2011 Live: Russische macho zingt redelijk.
Düsseldorf 2011 Live: Zwitserse Anna heeft goede repetitie.
Düsseldorf 2011 Live: Georgische schreeuwrock imponeert niet.
Düsseldorf 2011 Live: Paradise Oskar sluit zoetzingend de eerste dag af. 

Ondertussen zijn er al enkele namen bekend die de punten voor hun land gaan geven tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2011. Zo zal Danny Saudeco (foto) de Zweedse punten geven, Kuunkuiskaajat geven de Finse punten, Sofia Nizharadze de Georgische, Yolanthe Sneijder Cabau die van Nederland en Mareeen Louys de Belgische. Waarschijnlijk zullen de spokepersons van Albanië en Griekenland ook dezelfde zijn.
Ondertussen is er ook al een beeld opgedoken van de graphic voor de deelnemende kandidaten aan te kondigen. Dat zijn de titels die aan het begin van elk lied worden getoond met alle gegevens van het land. Voor de foto klik je hier.
Dana International heeft vanochtend haar video online van Ding Dong online gezet. Het resultaat van de groots opgezette videoclip is hier te bewonderen. Woensdag repeteert ze voor het eerst en vrijdag komt ze langs in Idool 2011 op vtm.
In Düsseldorf is de pers volop aan de gang, en die krijgen ook af en toe eens honger. Er is voor een gezond tussendoortje gezorgd. Er zijn volle winkelkarren vol met appels neergezet door winkelketen Metro. Iedereen mag zoveel gratis appels nemen als hij wilt. Ook kregen ze typische Duitse gummisnoepjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws