In de dagelijkse round up krijgt u het randnieuwe dat we vandaag hebben kunnen vernemen en krijgt u ook nog eens een overzicht van de afgelopen repetitie- en persconferentiedag.
Wat is er vandaag gebeurt?

Düsseldorf 2011 Live: Daria Kinzer niet goed uit de verf.

Overmorgen start er in Vlaanderen de allereerste zender die zich richt op de holibigemeenschap, namelijk OUTTV met zendergezicht Timo Descamps. Voordien was er al een Nederlandse versie te zien bij Belgacom. De Vlaamse versie is gratis te ontvangen via Telenet Digital TV. De zender zal volgende week ook aandacht besteden aan het Eurovisie Songfestival.
En nog een televisietip: om 23u start er op Nederland 2 het programma ‘Het Uur van de Wolf: De verborgen geschiedenis van het Eurovisie Songfestival’. Het gaat hier om de documentaire van de Australische omroep die ze hebben gemaakt met steun van de VRT. De documentaire duurt 55 minuten.
Morgen komt Dana International (foto) dan toch niet naar Idool. Op het laatste moment heeft ze laten weten dat ze niet komt en zich liever concentreert op het Eurovisie-avontuur. Eliza Doolittle en Ornelis & Rogiers komen gelukkig wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws