Gewapend met internationale achtergrondzangers, waaronder Gino die in 2000 verstopt was onder de jurk van de Nederlandse Linda Wagenmakers. De twee gitaristen dragen goed bij aan de serene sfeer van het nummer, samen met de achtergronden, die spectaculair zijn bij elk land. Senit kan de camera vinden en bespelen. Ze brengt haar nummer geloofwaardig met gepaste lichaamstaal zonder te ver te gaan en brengt het niet speciale liedje naar een hoger niveau. Toch is het nog maar de vraag of ze de televoters en juryleden kan overtuigen.
Senit begon de persconferentie met haar team voor te stellen. ‘De groote van San Marino maakt het moeilijk om een carrière uit te bouwen voor Senit’, vertelde Head of Delegation Alessandro Capicchioni. Ook vertelde hij dat indien San Marino het songfestival zou winnen, het er klaar voor is om het te organiseren. SMRTV is ook van plan om de komende jaren deel te nemen. Senit beloofde ook om haar lied “Stand by” uit te brengen in andere talen als ze het songfestival echt zou winnen. Het Eritrees, Japans en zelfs het Nederlands behoren de mogelijkheden vertelde ze.
De volgende repetitie vindt plaats op donderdag 5 mei om 17:30. San Marino nam enkel deel in 2008 en eindigde toen op een negentiende en laatste plaats in de halve finale.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws