Senit uit San Marino is op zoek naar de allereerste finaleplaats vor het land, maar vandaag had ze duidelijk haar dagje niet, want af en toe zong ze vals. Toch kwamen er af en toe een mooie versie uit haar. Er is ook in de wandelgangen veel gezegd over haar jurk, die veel mensen niet echt mooi vonden en niet bij Senit, het lied en haar persoonlijkheid passen. Vele zegen dat de San Marinezen de moed mogen opgeven voor dit jaar, maar ook hierbij zal het vooral afhangen van de prestatie in de halve finale.
Toch werd Senit tijdens haar persconferentie ‘geloofd’ door iemand om haar ‘mooie’ grijze jurk die ze droeg maa ze onthulde dat dit nog niet de jurk was die ze zou dragen tijdens de halve finale. Echte favorieten voor dit festival heeft ze niet, hoewel ze vindt dat het niveau van de liedjes zeer hoog ligt en dat het moeilijk wordt om de finale te halen. Senit haar doel op dit festival is beter dan doen in 2008 en tevens ook het allerbeste geven tijdens de halve finale en de eventuele finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws