Vanochtend startte de Sloveense Maja Keuc met de laatste individuele repetitiedag in Düsseldorf. De Slovenen hebben dit jaar een prachtige stem naar het Songfestival gestuurd. Ze zat er geen enkele noot naast vanochtend. Ze hebben vanochtend wel niet hun kledij aangetrokken voor de halve finale, naar eigen zeggen omdat de echte jurk heel zwaar is en dat ze daarom in hun gewone kledij kwamen opdagen. De Slovenen maken een redelijke kans om na drie  edities nog eens de finale te bereiken met een mooi lied.
De Slovenen hadden een zware avond achter de boeg en ze vond het moeilijk om op zo’n vroeg tijdstip te kunnen zingen. Toch haalde ze haar beste zangstem tijdens de persconferentie weer boven voor een liedje uit Sister Act te zingen. De versie die ze hier brengt in het Engels hebben ze niet vertaald. ‘Back To Slovenia’ zei ze. Hier brengen we een andere taal, dus ook een andere versie van de tekst. Ook vertelde ze dat ze een obsessie heeft voor hoge hakken.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws