Op deze zomerse dag in Düsseldorf, mocht het zomerse nummer  van Spanje de achtste dag en eveneens de individuele repetitieronde afsluiten. Lucia kwam zeer goed voor de dag. Haar jurkje past uitstekend bij het nummer en de act is welberekend. De zang was ook stukken beter dan gisterenavond. De achtergrond past ook bij het nummer en doet wel denken aan een Spaans feestje, waar het niemand iets kan schelen. Hierbij is de laatste individuele repetitie van 2011 achter de rug.
De Spanjaarden mochten vandaagn nog wel een persconferentie geven in verband met het openingsfeestje van gisteren. Ze moest wel een tolk meebrengen, want het Engels Lucia is niet echt geweldig. Ze verwijsde ook naar de eerste Gallische deelneemster op het Songfestival, iemand van Urban Trad in 2003. Ze vind het fijn om hier te zijn. Spanje geeft ook op vrijdag 13 mei een persconferentie tussen 18:00 en 19:45.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws