Enige wijziging ten opzichte van de eerste repetitie is dat de vijf backing vocals tot ze beginnen te zingen niet op het podium staan, of toch die illusie wordt tenminste gecreeërd voor de kijkers thuis. Nadine draagt een stijlvolle jurk bezet met glitterende diamanten, die ook in de achtergrond verwerkt zijn. Hetzelfde als altijd: stem als een klok, maar acuut gebrek aan uitstraling en emotie. Toch zou dit naar de finale mogen doorgaan, ondanks dat kleine uitstralingsprobleempje waar ze last van heeft.
De Oostenrijkse performance onderging dus een aantal kleine veranderingen,dat vertelde men tijdens de persconferentie. ‘We hebben het mist-effect vandaag voor de eerste keer uitgetest en we zullen deze houden voor de halve finale’, zei de Head Of Delegation. Nadine is niet echt zenuwachtig op het podium, enkel vind ze dat het acapella-stukje in het begin nog beter kan. Afsluiten deed ze haar persconferentie met een acapella-versie van haar eigen lied en van Maria Magdalena van Kroatië 1999.
   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws