Alexey Vorobyov uit Rusland presteert opnieuw redelijk goed, maar de lange emotionele intro had echt niet gemoeten. Ze hadden beter nog het up-tempolied iets langer gemaakt en dat emotionele gedoe eraf gelaten. De dans is goed, maar duidelijk ingestudeerd, waardoor het ‘te’ overkomt. In hun lederen jassen met zelfs lichtelementen in de rug van de jassen doen ze zeer stoer, maar het is net op de rand van arrogant. Toch zal het lied weer goed scoren om naar de finale te gaan, ook omdat het gewoon Rusland is.
De Rus Alexey gaf tijdens de persconferentie toe dat hij al veel gefeest had in die paar dagen dat hij in Duitsland was. Het Eurovisie Songfestival is voor hem een levenbelangrijke stap in zijn carrière want zijn doel is namelijk een Europese carrière op te starten. Ook kreeg hij nog wat goede raad mee van de winnaar van 2008, Dima Bilan, om zich vooral heel goed te amuseren op het podium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws