Raszanger Dino Merlin maakte iets minder indruk dan bij zijn eerste repetitie van afgelopen dinsdag. De trompettist die de hele tijd over het podium heenloopt is totaal onnodig en doet zelfs wat afbreuk aan het nummer. Het is een zwak vlak nummertje, dat zal moeten vechten om een finaleplek. Niet bepaald een schitterende start voor de tweede halve finale dit. Door het vuurwerk aan het einde zie je niemand meer staan en dat is ook weer spijtig. Denken de Bosniërs dat ze zo wel goed bezig zijn?
Dino Merlin vertelde tijdens zijn persconferentie dat hij nog vaak denkt aan het Eurovisie Songfestival van 1999, toen hij de eerste keer deelname. Tegenover toen is er heel veel veranderd. Hij mist het ook dat het orkest er niet meer bij is omdat hij liever live speelt. Maar 1 ding blijft hetzelfde: de muziek, de teksten en het charisma van de zangers.Eindigen deden ze met een akoestische versie van Love in rewind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws