In Düsseldorf is de Songfestivalweek aangebroken. Deze week mag de arena meer dan 50.000 mensen verwelkomen op drie avonden. Morgen breekt de eerste avond al aan; de eerste halve finale vindt dan plaats. Vandaag gaan de halve finalisten van morgen al twee keer een ‘dress rehearsal’ doen, oftewel een generale repetitie. Dat bekend dat ze heel de show al uitvoeren. De tweede is een heel belangrijke; even belangrijk als de liveshow van morgen, want die ‘dress rehearsal’ bepaald de helft van de punten; die van de jury.
15:00 – 17:00: Eerste generale repetitie (eerste halve finale)
21:00 – 23:00: Tweede generale repetitie (eerste halve finale), jurystemming
De punten van de jurystemming worden morgen bijgeteld bij de punten van de kijkers in de 19 deelnemende landen en Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De tijden zijn in zowel Belgische als Duitse tijd, er is geen tijdverschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws