In de lijn van de stiekeme verwachtingen doet Hongarije het minder goed dan verwacht tijdens de repetities. Kati Wolf kan haar vocals niet helemaal beheersen, en dat gaat haar punten kosten. Voeg daarbij toe dat er op het podium nagenoeg niets gebeurt, de dansers blijven op hun hoekje in de achtergrond en een mens begint te twijfelen aan de slaagkansen. Zal Kati een Kate Ryan doen? Wel hebben de Hongaren geluk met de zeer mooie achtergrond, alweer geleverd door de knappe technische crew van de Duitse omroep.

Kati verklaarde tijdens de persconferentie dat ze haar ervaring op grote podia opdeed tijdens haar deelname aan X-factor. Het doel van haar is vooral een goede performance leveren zodat ze de halve finale kunnen overleven en zover mogelijk geraken in de finale.What about my dreams ontstond door de combinatie van 2 invloeden: de muziek van de jaren ’90 die in een modern arrangement zijn gestoken. Na het zingen van de acapella-versie van haar lied, ontving ze van de Duitse radio nog de publieksprijs voor beste lied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws