Verrassende keuze door een piano en drumstel mee op het podium te zetten. Het verschil tussen studio en live is enorm: je hoort teveel de verschillende stemmen in Düsseldorf, wat het nummer geen goed doet. In het begin klinkt het nog onaardig, en dat blijft het ook. Onaardig, zonder ooit uit te spatten en een grote indruk na te laten. Zal wellicht ook sneuvelen in de halve finale. Hopelijk zien we Slowakije desondanks terug volgend jaar, want het had geen haar gescheeld of ze waren er dit jaar niet bij.

De head of press vertelde tijdens de persconferentie dat ze zeer tevreden waren over hun eerste repetitie in het algemeen en dat er geen grote veranderingen meer zullen plaatsvinden voor de halve finale. Over de relatie tussen de tweelingzussen zeiden ze: ‘We maken nooit ruzie en we hebben dezelfde muzieksmaak’. Ook werd hen gevraagd of ze het zagen zitten om een date te hebben met Jedward (tweelingbroers uit Ierland) maar ze waren nog te jong voor de dames.

Volgende afspraak met deze zusjes is op vrijdag 6 mei om 17u. Slowakije heeft sinds de invoering van de halve finales ng nooit een finale hehaald, ook omdat ze pas sinds 2009 er weer bij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws