De tweede repetitie van Wit-Rusland dan. Die klonk al heel wat beter dan de eerste van woensdag. Ook de Engelse klanken zijn naar Wit-Russische normen heel wat beter geworden. Verder is er niet veel veranderd aan de act of dergelijke. Het patriotische lied is een grote oorwurm en het Engels is dan al niet geweldig, toch begrijpen we de boodschap dat ze van haar land houdt. Een kwalificatiekans voor de finale lijkt wel mogelijk, maar het zal waarschijnlijk net wel of net niet zijn voor Anastasiya.
Tijdens de persconferentie werd er ook nu gevraagd naar de zin over het loflied over de laatste dictatuur van Eruopa. Het antwoord was ‘Dit is een festival over muziek, niet over politiek’, waarna ze een stukje tradionele muziek zongen. Ook zegden ze dat I Love Belarus werd geproduceerd op slechts drie dagen, nadat het andere nummer al te vroeg was uitgekomen. Ze vertelde dat ze een heel speciaal nummer wou en dat kreeg ze volgens de componist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws