Dana International uit Israël heeft echt wel enorme vorderingen gemaakt ten opzichte van de eerste repetitie van woensdag. Ze draagt een zeer mooie lichtgroene jurk die haar benen de nodige ruimte geven. Als enige dit jaar wandelt ze de lange catwalk af, om te eindigen met een tourtje waar de diva allures gewoonweg van afdruipen. De zang zit oké, maar kan nog altijd stukken beter natuurlijk. Als ze op deze manier blijft verdergaan, kan Dana International en Israël het wel eens beter gaan doen dan men verwacht.
Dana wist na haar tweede repetitie te zeggen dat deze zeer geslaagd was. ‘Ik voelde me als een vis in het water en het was zeer fijn om hier weer op het podium te kunnen staan.’ De komende dagen zal ze vooral nog genieten en naar enkele feestjes gaan en natuurlijk ook nog veel repeteren. Haar doel voor dit festival is vooral plezier maken op het podium en zoveel mogelijk mensen naar haar muziek te laten luisteren. Ze hoopt natuurlijk op een plekje in de finale, maar wie doet dat ook niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws