Binnen amper 6 uur start er in Düsseldorf de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. in het Duitse Düsseldorf. Onze site; EurovisionBelgium heeft een Europese YouTube-poll gedaan van wie er zou doorgaan vandaag. Het is zeer realistisch, want enkel de landen die in deze halve finale stemmen + de twee grote landen die vanavond meestemmen. Volgens onze Europese poll gaan door (op volgorde van punten);
Hongarije, Noorwegen, Azerbeidzjan, Polen (foto), Zwitserland, Rusland, Servië, Kroatië en Georgië zouden het meeste kans maken op een plek in de finale. De tiende plaats zou een strijd worden tussen IJsland, Armenië en Finland. Portugal kreeg geen enkel punt van onze stemmers. Vanavond rond de klok van elf weten we hoeveel landen juist waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws