De Bulgaarse Poli Genova mocht vandaag repetitiedag vier openen. Als één van de weinigen maakt ze gebruik van de echt wel lange catwalk, waar je toch al even over doet. Daar doet ze een emotionele knieval, waar ze een nieuwe outfit laat verschijnen. Ofdat ze deze wandeling naar het mini-podium doet, is nog twijfelachtig. Toch zingt ze heel goed, met een mooie stem en brengt ze een emotionele song. Bij het laatste refrein krijgen we nog een vuurwerk, wat heel goed bij het nummer past.
Poli Genova kwam zeer kalm en ontspannen de zaal van de persconferentie binnen. Ze heeft 4 maal moeten proberen vooraleer ze geselecteerd werd voor dit festival maar ze voelt zich heel goed en vindt het leuk om op het podium te kunnen staan. Op de vraag waarom ze koos voor de Bulgaarse versie van haar lied antwoordde ze: ‘We hebben de Engelse tekst geprobeerd maar verloor het lied de kracht’.

De volgende repetitie vindt plaats op zaterdag 7 mei om 11u. Bulgarije doet sinds 2005 mee aan het Eurovisie Songfestival en wist in 2007 een knappe vijfde plaats te behalen in de finale. Voor de rest haalde het land de finale nog nooit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws