De extra repetitie heeft goed geholpen, want het glas breekt nu wél. Slimme keuze om de microfoons van de backings wat hoger te zetten qua volume, want een topzanger is Eric hoegenaamd niet. Het nummertje moet het dus vooral hebben van het knappe snoetje en de act. Rare manier hoe Eric uit de gebarsten kooi komt gekropen, maar dat kan nog verbeterd worden. Er moet toch heel wat gebeuren om Zweden ook dit jaar, na het fiasco van Anna Bergendahl van vorig jaar; uit de finale te houden.

De Zweedse delegatie was zeer verrast over het grote aantal journalisten dat aanwezig was op de persconferentie. Nog steeds blijven ze zeer voorzichtig met hun voorspellingen, gezien hun ervaringen van vorig jaar toen ze zelfs de finale niet bereikten.Ook werd er veel gepraat over het breken van het glas: “Toen we de kooi naar Duitsland verplaatsten, zijn er enkele elektrische kabels verschoven waardoor het niet meer werkte.’ Haar vriendin Molly Sanden (bekend van het Junior Eurovisiesongfestival 2006) gaf hem niet echt raad omdat ze werk en privé gescheiden houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws