De omroepen die deelnemen aan het Eurovisie Songfestival, moeten vanaf de volgende editie het publiek een keuze geven in de artiest en/of lied waar het land mee deelneemt. Dat maakte Thomas Schreiber van de NDR bekend. De EBU zou dit inmiddels bevestigd hebben. Dat betekend dat selecties als Tom Dice (foto) vorig jaar en bijvoorbeeld Blue dit jaar niet meer zijn toegelaten. Hierdoor bestaat de kans op een terugkomst van bijvoorbeeld het oude Eurosong. Er moet minimaal keus zijn tussen twee kandidaten en/of twee liedjes zijn.

Een officiële mededeling op de website van de EBU is er nog niet vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws