Daags na het Eurovisie Songfestival heeft Zwitserland al de plannen voor volgend jaar bekendgemaakt. De Zwitserse omroep SF isevreden over de finaleplaats die Zwitserland voor het eerst sinds 2006 weer heeft gehaald; ook al haalde ze in die finale de laatste plaats met In Love For A While van Anna Rossinelli. Daarom kiest men voor het zelfde selectieparcours, die ook voor dit Eurovisie Songfestival werd gebruikt in Düsseldorf.
De Duitstalige SF, de Franstalige RTS, de Italiaanse RSI en de Duitstalige radiozender DRS zullen elks een aantal liedjes afvaardigen naar de nationale finale op zaterdag 10 december 2011. SF zal weer gebruik maken van het internetplatform, waar iedereen vanaf donderdag 1 september 2011 weer een liedje kan uploaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws