Vanaf volgend jaar is er op het Eurovisie Songfestival geen sprake meer van stemmen tijdens de gehele show. Dat werd tijdens de bijeenkomst van de EBU bepaald. Officiële reden is dat de meeste mensen pas stemmen nadat alle liedjes zijn gepasseert en dat de informatie (foto) die tijdens het liedje dan in beeld komen veel te storend zijn. Daarmee komt er een eind aan deze televotingperiode, die enkel vorig en dit jaar van kracht waren.
Hoelang er tijdens de show kan gestemd worden in Bakoe tijdens de halve finales en de finale, wordt in augustus waarschijnlijk bepaald. Dan zal ook de locatie worden vastgelegd en dergelijke dingen die nog moeten afgehandeld worden. De komende dagen zal er ook meer duidelijkheid komen over de eventuele deelname van Armenië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws