RTV SLO heeft zijn plannen bekendgemaakt voor het Eurovisie Songfestival 2012. De voorronde gaat ‘Misija Evrovizija’ heten en wordt gepresenteert door Klemen Slakonja, en ook Maja Keuc (foto), de deelneemster van dit jaar gaat deel uitmaken van het selectieparcours. De finale zelf zal nog wel de naam ‘EMA 2012’ dragen. De shows starten waarschijnlijk nog deze herfst. Meer informatie is er nog niet bekend over ‘Misija Evrovizija’.
Slovenië eindigde dit jaar dertiende in de finale met ‘No One’ van Maja Keuc. In de halve finale haalde ze zelfs brons met de dramatische balade. Het was de tweede keer sinds de invoering van de halve finales dat het land nog eens in de finale stond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws