Het Junior Eurovisie Songfestival 2011 lijkt het kleinste ooit te worden. Slechts elf landen hebben zich op dit moment aangemeld. Letland en Malta trekken zich terug en terugkerende landen zullen we dit jaar waarschijnlijk ook niet meer verwachten, al zijn er toch gesprekken met TVR voor een terugkeer van Roemenië en Noorwegen. Ook zijn er geruchten van een debuut van Slowakije en zelfs van Italië. Sietse Bakker zou zich vooral nu concentreren voor debutanten en terugkeerders in 2012.
Ook de voorbereidingen van dit Junior Eurovisie Songfestival verlopen stroef. Er is nog geen logo, geen podiumplan, geen casting voor presentatoren,… Hopelijk komt het toch nog allemaal goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws