De strijd barst pas los op maandag 26 september, wanneer de voorrondes starten van Junior Eurosong 2011. Toch begint Ketnet al deze week met de avonturen uit te zenden van de acht kandidaten. Vier weken en 24 afleveringen lang kan je het wel en wee volgen van de Juniors, van de audities tot de persvoorstelling. Junior Eurosong is er elke dag rond de klok van 17:45 op Ketnet en later op de avond en vanaf 1 september ook in de ochtend krijgt het een herhaling.

Op maandag en dinsdag kijken de 8 kanididaten terug naar hun auditie. Maandag doen Vince, Ciska, Flor en Evelyn dit. Op dinsdag zijn Seppe, Naomi, Alexandra en Femke de terugblikkers.

Op woensdag is het tijd voor de bekendmaking. Hoe zijn de finalisten te weten gekomen dat ze mogen meedoen aan Junior Eurosong. Wat ze niet wisten is dat ze door de zangcoach Daniël en de danscoach Bart worden beetgenomen. Donderdag kijken de kandidaten naar het moment dat ze de studio indoken en de videoclip inblikten.

Vrijdag krijgen we de bekendmaking te zien. Na lang stilzwijgen werd in ‘Ketnet Kingsize’ aan Vlaanderen bekendgemaakt wie de acht kandidaten van Junior Eurosong 2011 waren. Vandaag blikken de kandidaten een laatste maal terug en kan het kamp definitief van start gaan.

[UPDATE 29/08] Eerste aflevering
[UPDATE 30/08] Tweede aflevering
[UPDATE 31/08] Derde aflevering
[UPDATE 01/09] Vierde aflevering
[UPDATE 02/09] Vijfde aflevering
[UPDATE 03/09] Zesde aflevering (Weekcompilatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws