Vanavond is er de finale van Junior Eurosong 2011. Om 18:30 start deze spannende strijd voor één ding; een ticket naar het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië op 3 december. Wordt het de stoere Alexandra, schattige Femke, de funky Naomi of rocker Vince die afreist naar Jerevan? De kijkers thuis hebben er een stemaandeel in, maar ook een vakjury zal 50 % van de stemmen bepalen.
De kandidaten
Alexandra – Big Bang
Femke – Een Kusje Meer
Naomi – Niemand Krijgt Ons Klein
Vince – Freedom
Stemmen kan vanaf wanneer het gezegd wordt en een sms kost slechts € 0,15. Er kan wel maar éénmaal gestemd worden, dus denk na op wie je stemt. Kristien Maes leidt de show in goede banen. Wil je net zoals juryleden Tom Dice, Eva Daeleman en Miguel Wiels ook professioneel punten geven? Download dan het scorebord (klik op de afbeelding links) en wordt een echt jurylid. De finale wordt ook nog herhaald om 19:20. De uitzending duurt een goed half uur en is in tegenstelling tot de voorrondes wel echt live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws