België wordt dit jaar vertegenwoordigt door Femke op het negende Junior Eurovisie Songfestival in Jerevan, Armenië op 3 december 2011. Met haar song ‘Een Kusje Meer’ won ze Junior Eurosong 2011 van de andere drie kandidaten Alexandra, Naomi en Vince. De jury in de studio en de kijkers kregen een onwaarschijnlijke taak om te kiezen tussen vier goede kandidaten, maar Femke krijgt het ticket naar Armenië. Dat zal ze binnen twee maanden goed kunnen gebruiken als ze afreist naar het verre Armenië voor ons land te vertegenwoordigen.

Opnieuw was er niet echt een favoriet voor te winnen. Femke Verschuren is geboren op 8 mei 2000 en is dus elf jaar oud. Ze woont in Morkhoven en haar zus, Ymke haalde vorig jaar ook de finale van Junior Eurosong. Peter Gillis en Vincent Goeminne zijn de producers van het nummer van Ymke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws