Vandaag is de juiste lijst bekend geraakt wie tegen wie zal strijden tijdens de halve finales van Junior Eurosong 2011, telkens van een kwartier. Er zullen alvast twee meisjes en één jongen in de finale staan. Enkel het derde duel is tussen een jongen en een meisje. Volgende week starten de halve finales die vier dagen zullen duren, van maandag tot donderdag om 17:45. Een herhaling volgt er later op de avond om 19:05.
Duels Junior Eurosong 2011
26 september: Evelyn vs Alexandra
27 september: Femke vs Seppe
28 september: Naomi vs Ciska
29 september: Vince vs Flor
Gisteren was er al een lijst opgedoken, maar die was foutief. Tijdens deze duels wordt de winnaar bepaald door slechts drie mensen; Eva Daeleman, Tom Dice en Miguel Wiels. Deze jury kiest elks een kandidaat en de gene die twee of drie stemmen krijgt, gaat naar de finale. Die finale is op vrijdag 30 september om 18:30 op Ketnet en duurt een half uur. Die wordt herhaald nog eens om 19:20, zaterdag om 18:00 en zondag om 9:45 op Ketnet. Ook op zondag wordt de finale herhaald op Eén om 16:40.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws