Vandaag starten ze weer; de halve finales van Junior Eurosong. Net zoals vorig jaar zijn er weer vier halve finales van telkens een kwartiertje. Om 8:10 mogen Evelyn en Alexandra tegen elkaar dueleren voor een plekje in de finale van aanstaande vrijdag. De juryleden die over het lot van deze twee kandidaten gaan beslissen zijn; Eén-omroepster en MNM-sidekick Eva Daeleman, Songfestivaldeelnemer Tom Dice en de componist van ‘Get Up!’ Miguel Wiels.
De 14-jarige Evelyn De Bels  komt uit Mechelen. Haar lied in deze editie van Junior Eurosong is ‘Music and me’. Alexandra Gadzina, die ook 14 jaar is woont in Kortenberg, vlakbij Leuven. Voor Junior Eurosong 2011 maakte ze het lied ‘Big Bang‘.
Deze eerste halve finale is er tussen 8:10 en 8:25 en een herhaling volgt er om 17:45 en 19:05. De presentatie ligt in handen van Kristien Maes. Na afloop is de uitzending te herbekijken op Ketnet Video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws