De derde week Junior Eurosong 2011 brengt ons het allereerste grote optreden voor 700.000 kijkers op ‘Zomerhit 2011’ van Radio 2. Vier weken en 24 afleveringen lang kan je het wel en wee volgen van de Juniors, van de audities tot de persvoorstelling. Junior Eurosong 2011 is er elke dag rond de klok van 17:45 op Ketnet. Later op de avond en de dag erna in de ochtend is er ook nog een herhaling voor wie het gemist heeft en vlak na de uitzending kan je het ook herbekijken op KetnetVideo. Wat brengt aflevering 13 tot 18?

Op maandag krijgen de Juniors belangrijk nieuws. Deze week zullen ze moeten optreden voor duizenden mensen. Danscoach Bart en zangcoach Daniël schakelen een versnelling hoger, terwijl Kristien net het omgekeerde doet. Zij probeert de Juniors mentaal voor te bereiden met een bizarre les yoga. Dinsdag worden de juniors nog eens extra onder handen genomen door volbloed showbeest Peter Van de Veire. Hij geeft hen personality training en haalt het onderste uit de kan om er voor te zorgen dat de juniors er helemaal staan voor hun eerste grote optreden.

Woensdag kijken we naar de Juniors die aankomen op ‘Zomerhit 2011’ in Westende. Ze doen voor het eerst een soundcheck, verkennen het podium en de backstage, en bereiden zich mentaal voor op het grote moment: hun eerste liveoptreden voor duizenden mensen. Dan op donderdag is het bijna zo ver: het publiek stroomt toe, ouders staan gespannen te wachten en de artiesten staan klaar. En dan breekt het grote moment aan: één voor één brengen de Juniors hun nummer live voor een immens publiek op ‘Zomerhit 2011’.

Op de laatste dag van deze week hebben de acht juniors hun eerste liveoptreden achter de rug. Het publiek was tevreden, maar hoe denken Bart en Daniël over hun prestaties? Één voor één worden ze geëvalueerd.

[UPDATE 12/09] Dertiende aflevering
[UPDATE 13/09] Veertiende aflevering
[UPDATE 14/09] Vijftiende aflevering
[UPDATE 15/09] Zestiende aflevering
[UPDATE 16/09] Zeventiende aflevering
[UPDATE 17/09] Achtiende aflevering (Weekcompilatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws