Junior Eurosong 2011 duurt nog twee weken. In deze voorlaatste week wordt de ‘docusoap’ afgerond. Vier weken en 20 afleveringen lang kan je het wel en wee volgen van de Juniors, van de audities tot de persvoorstelling. Junior Eurosong 2011 is er elke dag rond de klok van 17:45 op Ketnet. Later op de avond en de dag erna in de ochtend is er ook nog een herhaling voor wie het gemist heeft en vlak na de uitzending kan je het ook herbekijken op KetnetVideo. Wat brengen de laatste zes afleveringen.
 
Vandaag en morgen krijgen de juniors hun kledij voor de shows te zien en die valt in de smaak. Vandaag komen ze ook te weten wie de twee juryleden zijn die naast Tom Dice zullen zetelen.
Woensdag verplaatsen de juniors zich in stijl naar de VRT, waar ze worden voorgesteld aan de pers. Een spannende dag voor de juniors breekt aan op donderdag. Kristien heeft alweer een verrassing voor hen in petto: Jill en Lauren zullen dan bekendmaken wie tegen wie zal uitkomen in de voorrondes. Vrijdag is er de laatste kampdag. De juniors nemen afscheid van elkaar en blikken terug op hun mooiste momenten.

[UPDATE 19/09] Negentiende aflevering
[UPDATE 20/09] Twintigste aflevering
[UPDATE 21/09] Eenentwintigste aflevering
[UPDATE 22/09] Tweeentwintigste aflevering
[UPDATE 23/09] Drieentwintigste aflevering

[UPDATE 24/09] De juryleden zaten vanochtend in het ochtendprogramma van Ketnet (Ketnet King Size). Bekijk hier deel 1 en deel 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws