Tijdens deze allerlaatste halve finale van Junior Eurosong 2011 dueleren twee jongens tegen elkaar. Allebei zijn ze dertien jaar en zullen ze strijden voor het laatste plaatsje in de finale morgen. Vince en Flor, wie zal het worden? De juryleden die over het lot van deze twee kandidaten gaan beslissen zijn; Eén-omroepster en MNM-sidekick Eva Daeleman, Songfestivaldeelnemer Tom Dice en de componist van ‘Get Up!’ Miguel Wiels.

De 13-jarige Vincent-Laurens of kortweg Vince Seys komt uit Hasselt. Hij brengt in Junior Eurosong 2011 de song ‘Freedom‘. Flor Busschaert, ook 13 jaar oud komt uit het Westouter. Zijn nummer in de voorronde van Junior Eurosong 2011 is ‘Ze is nog niet van mij‘.
     

Deze laatste halve finale is er tussen 8:10 en 8:25 en een herhaling volgt er om 17:45 en 19:05. De presentatie ligt in handen van Kristien Maes. Na afloop is de uitzending te herbekijken op Ketnet Video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws