Femke en Seppe, de twee jongste kandidaten van deze editie zijn vandaag aan de beurt in de tweede halve finale van Junior Eurosong 2011. Gisteren was het al spannend in het eerste duel, dus dat belooft. De juryleden die over het lot van deze twee kandidaten gaan beslissen zijn; Eén-omroepster en MNM-sidekick Eva Daeleman, Songfestivaldeelnemer Tom Dice en de componist van ‘Get Up!’ Miguel Wiels.

Femke Verschueren is een 11-jarig meisje uit Morkhoven. Haar liedje voor Junior Eurosong 2011 heet ‘Een kusje meer‘. De ook 11-jarige Seppe Laeremans woont in Herselt. Voor deze editie van Junior Eurosong schreef hij het nummer ‘Hey Hallo jij!

Deze tweede halve finale is er tussen 8:10 en 8:25 en een herhaling volgt er om 17:45 en 19:05. De presentatie ligt in handen van Kristien Maes. Na afloop is de uitzending te herbekijken op Ketnet Video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws