Vanavond is er in Nederland de eerste halve finale van het Junior Songfestival te zien. Ewout Genemans leidt de show in goede banen vanaf 19u op Nederland 3. Vier kandidaten mogen vanavond met hun liedje optreden. De twee beste gaan door naar de finale op volgende week. De overige twee kandidaten maken nog kans op een wildcard, samen met de nummers 3 en 4 van vorige week. Een kinderjury, een vakjury en de kijkers thuis bepalen de uitslag.
 
Tweede halve finale ‘AVRO Junior Songfestival 2011’
Lidewei – Dit is wat ik wil
Joël – Ik denk aan jou
JuNME – Magie
Noah – Twitterqueen

De kinderjury bestaat in deze eerste halve finale uit Anna & Senna, Caylee, Rosa, Pip, Merel & Quinty en Mano; allen kandidaten van vorig jaar. De vakjury bestaat uit Ruud De Wild, Stacey Rookhuizen en Lieke Van Lexmond. Vorige week bereikten Rachel en Yassir al de finale.

Straks om 17:30 kiest Macedonië ook zijn kandidaat voor Armenië. Gisteren koos Wit-Rusland ook al zijn kandidaat, Lidiya Zablotskaya.

[UPDATE 20:40] Joël en Lidewei zich geplaatst voor de finale op 1 oktober. JuNME en Noah maken nog kans op een wildcard. Joël won deze eerste halve finale. Volgende week is het de finale.

1. Joël – Ik denk aan jou (36)
2. Lidewei – Dit is wat ik wil (29)
3. Noah – Twitterqueen (28)
4. JuNMe – Magie (24)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws