Het schooljaar 2011-2012 is nu echt begonnen en ook Junior Eurosong 2011 schiet echt uit zijn startblokken. Vier weken en 20 afleveringen lang kan je het wel en wee volgen van de Juniors, van de audities tot de persvoorstelling. Junior Eurosong 2011 is er elke dag rond de klok van 17:45 op Ketnet. Later op de avond en de dag erna in de ochtend is er ook nog een herhaling voor wie het gemist heeft en vlak na de uitzending kan je het ook herbekijken op KetnetVideo. Wat brengt aflevering 7 tot 12?

Op maandag krijgt Seppe zangles van coach Daniël en Evelyn duikt de studio in om haar song in te zingen. Kristien heeft een verrassing én opdracht voor de juniors. Ze moeten een optreden brengen voor een ‘mystery guest’ en aan de hand van tips raden wie die ‘mystery guest’ is.

Dinsdag gaat Alexandra naar Antwerpen voor haar videoclip. Vince en Ciska trekken richting studio om hun song in te zingen. Kristien bezorgt hen een extra tip. De andere juniors oefenen voor hun optreden. Ciska wordt woensdag onder handen genomen door danscoach Bart. Naomi komt in het doolfhof van de VRT terecht waar ze haar clip zal opnemen. Extra tips van Kristien brengen de juniors een stapje dichter bij de ‘mystery guest’.

Donderdag mag Flor uitwaaien aan zee voor de opnames van zijn videoclip. Femke krijgt haar danspassen aangeleerd. Kristien is een laatste keer gul met tips. De juniors wagen een gok naar de ‘mystery guest’. Op vrijdag hebben de juniors geraden wie de ‘mystery guest’ is en brengen een schitterend optreden. De ‘mystery guest’ heeft nog een belangrijke mededeling voor hen.

[UPDATE 05/09] Zevende aflevering
[UPDATE 06/09] Achtste aflevering
[UPDATE 07/09] Negende aflevering
[UPDATE 08/09] Tiende aflevering
[UPDATE 09/09] Elfde aflevering
[UPDATE 10/09] Twaalfde aflevering (weekcompilatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws