Vanavond is er in Slovenië alweer de vierde liveshow van ‘Misija Evrovizija’ en dat is ook meteen de laatste eliminatieronde. Er zijn al twaalf geselecteerd voor de volgende ronde, maar na vanavond zullen daar nog vier bijkomen. Twaalf kandidaten zijn ook al naar huis gestuurd. De namen van de acht kandidaten vanavond zijn nog niet bekend. Twee gaan door via de stemmen van het Sloveense televotingpubliek en twee gaan door via de stem van de vakjury.
 
Ook vanavond zullen er nog geen liedjes voor Bakoe te horen zijn. Dat zal pas gekozen worden als de winnaar bekend is. De jury bestaat uit Darya Svajger, Tina Marinšek, Jonas Žnidaršič en Raay. Klemen Slakonja en Maja Keuc, de Sloveense kandidaat in Düsseldorf presenteren ‘Misija Evrovizija’ vanaf 20:00 en is te volgen via TVSLO 1 en via deze livestream. Na de show worden video’s op rtvslo.si/misijaevrovizija geplaatst.

[UPDATE 22:09] Deze vier kandidaten mogen door naar de volgende ronde;

* Barbara Vauda
* David Matiči
* Sara Jagrič
* Maja  Založnik


Me4,  Maks Verderber, Alino Juhart en Tanja Srednik zaten ook in de show, maar kegen geen plaatsje in de volgende ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws