Vanavond is er op de Sloveense televisie de tweede eliminatieronde te bekijken van ‘Misija Evrovizija’. Vorige week werden al vier kandidaten geselecteerd voor de grote ‘echte’ liveshows. Vanavond mogen opnieuw acht kandidaten zich wagen voor de elimatieronde. Twee gaan er door via de jury en twee worden gekozen door de Sloveense televoters. Na vanavond zijn er nog twee elimatierondes, waar er telkens vier kandidaten worden gekozen en zullen er nog 16 deelnemers over zijn.

Ook vanavond zullen er nog geen liedjes voor Bakoe te horen zijn. Dat zal pas gekozen worden als de winnaar bekend is. De jury bestaat uit Darya Svajger, Tina Marinšek, Jonas Žnidaršič en Raay. Klemen Slakonja en Maja Keuc, de Sloveense kandidaat in Düsseldorf presenteren ‘Misija Evrovizija’ vanaf 20:00 en is te volgen via TVSLO 1 en via deze livestream. Na de show worden video’s op rtvslo.si/misijaevrovizija geplaatst.

[UPDATE 22:07] Deze vier kandidaten mogen door naar de volgende ronde;

* Nastja Gabor
* Gašper Rifelj
* Flora Ema Lotrič
* Eva Boto

Sara Špelec, Jure Počkaj, Leaparfume en Domink Vodopivec  zaten ook in de show, maar kegen geen plaatsje in de volgende ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws