‘Misija Evrovizija’ heeft vanavond zijn derde eliminatieronde. Vorige zondag werden Nastja Gabor, Gašper Rifelj, Flora Ema Lotrič en Eva Boto geselecteerd voor de grote liveshows. Vanavond zijn er opnieuw acht kandidaten, waarvan er vier zullen doorgaan. Twee worden gekozen door een jury en de andere twee worden gekozen door de kijkers thuis. Volgende week is er nog één eliminatieronde, en dan kennen we de 16 finalisten voor de liveshows.

Ook vanavond zullen er nog geen liedjes voor Bakoe te horen zijn. Dat zal pas gekozen worden als de winnaar bekend is. De jury bestaat uit Darya Svajger, Tina Marinšek, Jonas Žnidaršič en Raay. Klemen Slakonja en Maja Keuc, de Sloveense kandidaat in Düsseldorf presenteren ‘Misija Evrovizija’ vanaf 20:00 en is te volgen via TVSLO 1 en via deze livestream. Na de show worden video’s op rtvslo.si/misijaevrovizija geplaatst.

[UPDATE 22:07] Deze vier kandidaten mogen door naar de volgende ronde;

* Sarah Senica
* Nika Zorjan
* Manuela Brečko
* Nika & Eva Prusnik

Nina Bauman, Klemen Mramor, Alex Volasko en Adrijana Lorber zaten ook in de show, maar kegen geen plaatsje in de volgende ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws