De Azerbeidzjaanse pers zegt dat de ‘Baku Crystall Hall’, te zien op de foto klaar zal zijn op uiterste eind maart 2012. Het wordt omschreven als een uniek concept. De hall zal een enorme glazen muur hebben, wat ons tijdens de show een blik zou kunnen geven op het nachtelijk paronama van Bakoe. Het Oostenrijkse OLN heeft de arena ontworen en het Duitse bedrijf ALPINE staat in voor het bouwen van de ‘Baku Crystall Hall’, die vlak aan één van de grootste vlaggen ter wereld zal staan.
Pas in januari 2012 zal de beslissing genomen worden of de arena zal dienen voor het Eurovisie Songfestival 2012. Dan kan men nog een nieuwe zaal boeken of een voetbalstadion aanpassen en kan men ook zien naar de vorderingen van de ‘Baku Crystall Hall’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws