Dagelijks stellen wij u een kandidaat voor, die zal performen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 op 3 december in ‘Destination Yerevan’. Vandaag stellen wij Katya Ryabova uit Rusland aan u voor.
Katya Ryabova is geboren op 4 augustus 1997 in een Shchyolkovo, een stadje op 15 km van Moskou. Met ‘Romeo And Juliet’ zal hij haar land proberen aan een tweede overwinning te helpen op het Junior Eurovisie Songfestival. In 2009 won Ryabova als 12-jarig meisje al eens de nationale finale in Rusland en werd ze gedeeld tweede in Kiev met ‘Malenkiy Prints’. Ze moest toen als tweede op het podium. Dit jaar zal ze nog vroeger moeten en de show openen.
Op 29 mei koos Rusland als eerste zijn kandidaat voor het Junior Eurovisie Songfestival 2011. Twintig kandidaten namen deel aan de nationale selectie. Met 10,32 procent van de stemmen won Katya Ryabova de nationale finale met ‘Kak Romeo i Dzhulyetta’. Voor het festival heeft men het lied een Engelstalige titel gegeven. Taras Demchuk en Dan Khruschov hebben Ryabova geholpen met het schrijven van de song.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws