Dagelijks stellen wij u een kandidaat voor, die zal performen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 op 3 december in ‘Destination Yerevan’. Vandaag is het tijd voor Ivan uit Bulgarije.

Ivan Ivanov, geboren op 7 april 2000 krijgt de bijnaam van ‘Little Jon Bon Jovi’, omdat de Bulgaarse meisjes hem zo stuur en knap vinden. In het vijfde leerjaar van zijn school ‘Ivan Vazov’ vallen de meisjes wel voor hem. Hij nam al deel aan wedstrijden in Bulgarije, Roemenië en Wit-Rusland. Hij won er ook enkele. Hij droomt er van om ooit eens een duet op te nemen met de superbekende Amerikaan Adam Lambert in het grote Hollywood.

Midden augustus komt er de bevestiging dat Bulgarije na 2 edities afwezigheid weer zal deelnemen aan het Junior Eurovisie Songfestival 2011. Nog op dezelfde dag komt er al een oproep voor inschrijvingen. Op 3 oktober is er de nationale finale in Bulgarije en Ivan Ivanov komt met zijn liedje ‘Superhero’ als winnaar uit de bus, ook al krijgt hij van de vakjury en het publiek geen maximumpunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws