Dagelijks stellen wij u een kandidaat voor, die zal performen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 op 3 december in ‘Destination Yerevan’. Vandaag; Paulina uit Litouwen.

De 10-jarige Paulina Skrabyté is geboren in 2001 in Palanga, een stadje aan de kust van Litouwen. Op vijfjarige leeftijd start Skrabyté met zingen. Zelf zegt ze dat ze overal zingt; in de douche, in haar bed, in de auto,… Dat komt niet echt als een verrassing, want heel haar familie heeft muzikaal bloed. Ze nam in 2010 en 2011 mee aan ‘Talentos Ringas’, waar ze telkens de finale hiel. Toch was er telkens net iemand beter in de wedstrijd, waardoor ze altijd tweede werd.

Op 18 september was er de finale van Vaikų Eurovizijos, nadat de twee halve finales werden geschrapt wegens te weinig inschrijving. Met elf kandidaten strijden ze voor de overwinning. Als zevende mag Paulina op het podium. Tijdens de eerste puntentelling staat ze op een vijfde plaats, maar op het einde van de show won ze alsnog. Met ‘Debesys’ zal ze proberen het Europese publiek in te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws