Dagelijks stellen wij u een kandidaat voor, die zal performen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 op 3 december in ‘Destination Yerevan’. Vandaag uit Oekraïne, Kristall.
 
Kristina Kocheharova is geboren op 19 april 2000 in de Oekraïense hoofdstad Kiev. In 2003 begint ze al met zingen. Twee jaar later doet ze mee aan een Oekraïense talentenjacht en nog eens twee jaar later wordt ze het gezicht van McDonald’s in Oekraïne. In 2009 werd ze gekroond tot ‘Miss Teen Beauty Star’ in eigen land. Vorig jaar werd haar allereerste soloalbum ‘Riznokolioroyvi Svit’ uitgebracht onder haar artiestennaam, Kristall. Ook won ze verschillende wedstrijden.
In april komt de bevestiging dat Oekraïne wel zal meedoen aan het Junior Songfestival, ook al deden ze het jaar ervoor uitermate slecht, met een laatste plaats. Op 31 juli 2011 vindt dan in openlucht ‘Dityache Evrobachennya 2011’ plaats. Twintig kandidaten streden mee voor een plaats op het vliegtuig naar Jerevan. Uiteindelijk bleek Kristall de sterkste en won ze met ‘Evropa’. In Armenië is de titel ‘Europe’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws