De Duitsers houden vast aan het winnende concept van ‘Unser Star Für Oslo’ van vorig jaar. In ‘Unser Star Für Baku’ wordt de opvolgster van Lena gezocht, die in 2010 het Eurovisie Songfestival won en vorig jaar nog een plek in de top 10 bemachtigde. Voorafgaand aan de finale zullen er vijf eliminatierondes zijn (12 januari, 19 januari, 26 januari 2, februari, 6 februari), een kwartfinale op 9 februari en een halve finale op 13 februari. Op donderdag 16 februari is er de grote finale van ‘Unser Star Für Baku’ om 20:15.
  
Die finale en ook de kwartfinale zijn te zien op ‘Das Erste’, al de andere shows zijn te zien op het commerciële station ProSieben. De presentatie is in de handen van Sandra Reis en Steven Gatjen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws