In Oekraïne gaat men terug een open inschrijving houden voor de nationale finale van 2012. In 2010 heeft de top van de Oekraïnse omroep beslist om een nieuwe nationale finale te houden nadat de nieuwe bazen niet tevreden over de song van de vorig nationale finale. Dit jaar moest men ook opnieuw een tweede nationale finale houden omdat er foutieve resultaten waren. Uiteindelijk kwam die er niet omdat de andere artiesten niet wouden meedoen. De open selectie sluit op eerste kerstdag, de finale is op 10 februari. Er zal waarschijnlijk één artiest al uit ‘Show #1’ komen, namelijk de winnaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws