Dag drie van de Juniorweek in het Armeense Jerevan is ondertussen afgelopen. Het is ondertussen al avond in Armenië; dringend tijd om eens terug te blikken op de afgelopen dag. Vandaag mochten de eerste zeven landen voor de tweede keer repeteren. Ze kregen allen ruim drie kwartier de tijd voor te repeteren. Rusland opende de dag vandaag en Oekraïne mocht deze afsluiten. Er zijn nog enkele leuke weetjes die wij voor u gevonden hebben.

Dit jaar geen Unicef, maar WorldVision als goed doel. Alle opbrengsten van de televoting zullen integraal geschonken worden aan dit initiatief, opgericht door Graham Strong.

Zoals bekend worden alle punten dit jaar voorgelezen, net zoals in 2003 en 2004. Dit werd nog eens extra verteld op de persconferentie van de EBU deze namiddag. België zal alvast een primeur brengen op het Junior Eurovisie Songfestival; niet één, maar twee mensen zullen de punten voorlezen, namelijk Jill en Lauren. Dat waren onze kandidaten vorig jaar, met ‘Get Up!’

Morgen zal zowel de Nederlandse Rachel als onze eigenste Femke voor een tweede keer repeteren. Rachel zal heel vroeg repeteren, al om 7:45 Belgische tijd. Femke sluit de reeks van individuele repetities af kort na de middag.

Sirusho zal ook optreden tijdens de liveshow. Zij vertegenwoordigde Armenië op het grote Eurovisie Songfestival in Belgrado, in mei 2008. Zij zal tijdens de show in Jerevan een vernieuwde versie oftewel een remix brengen van ‘Qele, Qele‘. Hier werd ze tijdens dat Songfestival vierde mee.
  
Dit was de afgelopen dag in Armenië met alle repetities;
Rusland blijft een favoriet voor winnaarspositie.
Junior Live 2011: Letse Amanda kan zingen, maar lied doet het niet.
Jammer dat Lerika alleen op podium staat.
Dalita verwelkomt ons vrolijk in Armenië.
Ivan brengt het er nog beter vanaf dan gedacht.
Wint Oekraïne start voor het eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws