Opnieuw worden er vanavond vier kandidaten definitief naar huis gestuurd.  In deze zesde liveshow zijn de acht kandidaten die doorgingen uit liveshow drie en vier aan de beurt. Vier dan deze kandidaten zullen de andere vier van vorige week vergezellen in de liveshow van volgende week. Twee kandidaten gaan door dankzij de vakjury en nog twee kandidaten gaan door dankzij de stem van het Sloveense televotend publiek.
  
6e liveshow ‘Misija Evrovizija’ [UPDATE 22:05]
* Brina Vidic [Door naar volgende ronde]
* David Matiči [Uitgeschakeld]
* Klemen Orter [Uitgeschakeld]
* Manuela Brečko [Door naar volgende ronde]
* Nadja Irgolič [Door naar volgende ronde]
* Nastja Gabor [Uitgeschakeld]
* Nika Zorjan [Door naar volgende ronde]
* Sara Jagrič [Uitgeschakeld]
     
Vanavond zullen er nog geen liedjes voor Bakoe te horen zijn. Pas in EMA, de effectieve voorronde zal er een lied gekozen worden. De jury bestaat uit Darya Svajger, Tina Marinšek, Jonas Žnidaršič en Raay. Klemen Slakonja en Maja Keuc, de Sloveense kandidaat in Düsseldorf presenteren ‘Misija Evrovizija’ vanaf 20:00 en is te volgen via TVSLO 1 en via deze livestream. Na de show worden video’s op rtvslo.si/misijaevrovizija geplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws